Alsion Radio

Elbasan, Albania
Move it or lose it! Leviz ose je i Humbur! Palestra Alsion ju ofron ambjentet me te mira me teknologjin me te fundit te fitnessit dhe te relaksit. Programe aerobike me instruktor profesionist per meshkuj dhe femra. Jeni te Mirepritur!
Listen online:

Playlist (recent)